Systemische bedrijfstrainingen

Systemische bedrijfstrainingen

Training Bedrijf in Balans

Deze training is een mooie introductie voor het toepassen van de systemische zienswijze binnen bedrijven en organisaties. Het levert je inzicht én kennis op waarmee je zaken weer in beweging krijgt.

De training Bedrijf in Balans' is geschikt voor leidinggevenden, HR-professionals, beleidsadviseurs, projectleiders en iedereen die op enigerlei wijze advies en sturing geeft in een organisatie.
Deze training is er om meer inzicht te krijgen in (problematische) patronen die zich kunnen voordoen in je bedrijf of organisatie.

Maar ook verander- of interimmanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, coaches en mediators vinden in deze training veel eyeopeners en praktische toepassingen die men meteen binnen het werkveld kan inzetten.
 

Tijdsduur

De totale training bestaat uit twee dagen, met een paar weken tijd tussen de twee trainingsdagen, zodat het geleerde van de eerste dag kan bezinken en je kunt zien welke dynamieken je in jouw organisatie herkent.
Tijdens de tweede dag gaan we verder en dieper op de stof in en kunnen vragen, die in de tussentijd opgekomen zijn, behandeld worden. Tijdens deze dag zullen we ook een situatie opstellen (casus) die door de deelnemers wordt ingebracht.
 

Je leert:

Je leert dieper inzicht te krijgen in de meer onbewuste ‘lagen’ van organisatiesystemen, en in wat mogelijke oorzaken kunnen zijn van problemen en verstoringen.
 

  • Je leert de mechanismen kennen die werkzaam zijn binnen organisatiesystemen.
  • Je leert inzicht te krijgen in de onbewuste patronen binnen bedrijven of organisaties.
  • Je leert de dynamieken rondom ‘binding’, ‘ordening’ en ‘balans’ te herkennen en mogelijk te duiden.
  • Je leert om met eenvoudige interventies een verschil te maken in de onderstroom van jouw organisatie.

 
Door de nieuwe inzichten en ervaringen zul je beter in staat zijn om vanuit jouw positie invloed uit te oefenen op de onderstroom van jouw organisatie.

Voor verdere praktische informatie over deze training bel of mail ons!
Bedrijf in Balans