Wie zijn wij

IVSW Company

IVSW Company is het zakelijke zusje van IVSW en een echte aanpakker! Daar waar het IVSW, ofwel Instituut voor Systemisch Werk, het systemisch werk aanbiedt om het zelf te leren en toe te kunnen passen, is IVSW Company de tak die het systemisch werk beschikbaar stelt aan bedrijven en organisaties. Om inzicht te verschaffen, problemen en patronen te doorbreken, hulp te krijgen bij belangrijke keuzes en om snel weer vooruit te kunnen.

Het systemisch opstellingswerk is in Duitsland in de jaren tachtig ontwikkeld door Bert Hellinger. Het is een werksoort die het mogelijk maakt om inzicht te krijgen in hardnekkige en belemmerende patronen die we zowel in ons persoonlijk leven als in bedrijven kunnen tegenkomen. De meest bekende werkvormen binnen het systemisch werk zijn familieopstellingen en organisatieopstellingen.

De wetmatigheden achter 'sociale systemen' zoals een bedrijf of organisatie, zijn in feite heel basaal maar vaak ook heel onbewust. Het kan een enorme aha-ervaring geven op het moment dat deze systemische patronen inzichtelijk worden. Met deze inzichten is het veel eenvoudiger om belemmerende en herhalende patronen te doorbreken en weer nieuwe, bewustere en constructieve keuzes te maken voor je bedrijf of organisatie.

Elmer Hendrix

-

Eigenaar, Trainer, Opsteller, Auteur

Angeli Basten

-

Directeur-eigenaar, Automatisering, Website en Teksten

Monique Wenink

-

Officemanager, Front- & backoffice

Mieke Kox

-

Trainer systemisch werk

Yvonne Woordes

-

Trainer systemisch werk

Sarah Teunissen

-

Trainer, Co-trainer, Office ondersteuning